جلسه هجدهم – مدیریت کاربران
در این جلسه با بخش مدیریت کابربران آشنا میشی تو این بخش میتونی کاربرای داخل سایتتو ببینی کاربر اضافه کنی یا حتی حذفشون کنی نقش هاشونو تغییر بدی و خیلی از قابلیت های دیگه که تو ادامه بهشون میپردازیم.
توی این آموزش طراحی سایت قراره که بطور کامل بهت توضیح بدم که چطوری از بخش کابران بتونی نقشی رو تغییر یا کاربری رو اضافه کنی پس با من همراه باش
برای دسترسی به بخش مدیریت کاربران از سمت راست پنل مدیریتی بخش کاربران رو انتخاب کنید
در این بخش از قسمت تنظیمات میتونیم تغییراتی رو بر روی جداول ایجاد کنیم ستون هایی رو حذف و یا اضافه کنیم
در این قسمت بخش نقش هارو داریم که این بخش تشکیل شده از : کاربران – مشارکت کننده – نویسنده – ویرایشگر – مدیر کل
- مشترک : هیچ دسترسیی بجز دسترسی به پنل کاربریش نداره
- نویسنده : میتونه پست هارو بنویسه ویرای و حتی انتشارشون بده
- مشارکت کننده : قابلیت نوشتن پشت هارو داره ولی انتشارش دست مدیره
- ویرایشگر : میتونه تمامی پست هارو ویرایش کنه
- مدیر کل : به تمامی بخش های سایت دسترسی داره و میتونه تنظیمات سایت رو به طور کلی تغییر بده
برای تغییر نقش کاربر اون کاربر رو انتخاب کنید و بعد از بخش تغییر نقش کاربر رو تغییر بدید و حتما بعد از انتخاب نقش کاربر بر روی دکمه تغییر کلیک کنید
اگر به دنبال کاربر خاصی هستید میتونید از کادر جستجو برای پیدا کردنش استفاده کنید
و حالا با افزود کاربر کادر زیر رو مشاهده کنید باید همشو به درستی پر کنید و توجه داشته باشید ایمیل باید درست و تکراری نباشه
نام و نام خانوادگی رو به درستی وارد میکنید و اگه کاربر وب سایتی داشت لینکشو اینجا قرار میدید
به تنظیمات زبان دست نزنید و بزارید رو پیشفرض بمونه
اینجا میتونید یه رمز برای خودتون مشخص کنید که موقع ورود یادتون بمونه
با روشن کردن تیک آگاه سازی کاربر بعد از ثبت کاربر به ایمیلش نام کاربری و رمز براش ارسال میشه و در اخر میتونید نقش کاربر رو انتخاب و روی دکمه افزودن کاربر تازه کلیک کنید
در این بخش شما میتونید با زدن بر روی ویرایش پنل کاربری رو مدیریت کنید
در این بخش فقط چند مورد بسیار مهم هست
بخش نشست ها وقتی بر روی این دکمه کلیک کنید از تمامی مرورگر هایی که تا به الان باهاش لاگین کردین خارج میشین
رمز عبور رو میتونیم تغییر بدیم و یا لینکش رو ارسال کنیم تا خود اون کاربر رمز عبور رو تغییر بده
تصویری برای شناسنامه خودتون بزارید که میتونید از سایت گراواتار استافده کنید
میتونید ایمیلتون رو تغییر بدید که بازهم به اون شخص برای تایید ایمیل میشه تمام تغییرات
و حالا نوبت حذف کاربرا رسیده با انتخاب کاربر و کلیک برروی حذف
یک بخش جدیدی به شما نشون داده میشه شما با انتخاب گذینه بالایی تمامی محتواهای اون نقش رو حذف مییکنید ولی با انتخاب یک نقش دیگر میتوونید تمامی محتواهارو به نقش دیگه منتقل کنید
و به همین راحتی کاربر رو حذف میکنید
چقدر این محتوا مفید بود؟
میانگین امتیاز / 5. تعداد نتایج :
اولین رأی دهنده باشید!















